Late Bloomers Skate Tournament

Ben jij een skate-fan die op wat latere leeftijd is begonnen met het beoefenen van deze coole sport? Dan is dit het ideale toernooi voor jou!

Op zaterdag 1 februari 2023 organiseren we het eerste “Late Bloomers Skate Tournament” in het park bij de stadion. We nodigen alle skaters vanaf 30 jaar en ouder uit om deel te nemen aan dit leuke en uitdagende toernooi.

Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals nieuwe skateboarddecks, rollerskates, helmen en beschermingsmateriaal. We hebben ook een ehbo-post aanwezig voor als het misgaat, zodat je je volledig kunt concentreren op het genieten van de sport.

Na afloop van het toernooi nodigen we alle deelnemers en bezoekers uit voor een gezellige borrel met vegan bitterballen en leuke hippe mixdrankjes. Dit is de perfecte kans om te socializen en te genieten van het gezelschap van andere skate-fans.

Dus als je op wat latere leeftijd bent begonnen met skaten en op zoek bent naar een leuke manier om je vaardigheden te tonen en tegen andere skaters te strijden, meld je dan snel aan voor het “Late Bloomers Skate Tournament”! We zien je graag op 1 februari om te laten zien wat je in huis hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *