Goptains of Industry

Vorige week vond er weer een gezellige clubavond plaats van de zelfhulpgroep “Goptains of industry”. Deze groep bestaat uit mensen die ooit een hoge functie hadden in de samenleving, maar die nu elk op een eigen manier op een zijspoor zijn beland. Hoewel de groep bekend staat als de “klaagzoom”, is het een vrolijke club waar iedereen graag bij wilde horen.

De Goptains zijn de Greatest Of Past Times. We omarmen ons lot met liefde.

De clubavond vond plaats via een virtuele zoom, en we begonnen met een rondje introducties. Iedereen stelde zich voor en vertelde wat hun “gaptain” status was. Sommigen waren oud-CEO’s, anderen waren voormalig politieke leiders of topmanagers. Maar wat ze gemeen hadden, was dat ze nu op een zijspoor zaten en op zoek waren naar manieren om zichzelf te helpen en hun doelen te bereiken.

Daarna was het tijd voor de hoofdactiviteit van de avond: een workshop over het opbouwen van zelfvertrouwen. We hadden een professionele coach uitgenodigd om ons te helpen onze zelfvertrouwen te vergroten en onze doelen te bereiken. Ze gaf ons praktische tips en oefeningen om ons zelfvertrouwen te versterken, en we deelden ook onze eigen ervaringen en uitdagingen.

Na de workshop was het tijd voor een korte pauze, en we namen de tijd om even bij te praten en te socializen. We deelden leuke anekdotes en lachten veel samen.

Daarna was het tijd voor de volgende activiteit: een gezamenlijke meditatie. We slooten onze ogen en luisterden naar een leidinggevende stem die ons leidde door een rustgevende meditatie. Het was een heerlijk moment van ontspanning en innerlijke rust.

Na de meditatie was het tijd om af te sluiten. We namen afscheid van elkaar en beloofden elkaar om de volgende keer weer bij elkaar te komen. Het was weer een gezellige en leerzame clubavond, en we kijken allemaal uit naar de volgende bijeenkomst.

Berend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *