Mijn Tijd Zal ’t Wel Duren wordt geen hit

De leden van Coolhaven zijn zeer teleurgesteld dat hun lied “Mijn Tijd Zal ’t Wel Duren” in de versie van gezelschap De Vrolijke Brigade geen hit is geworden. Hoewel ze stiekem op wat royaltiers hadden gehoopt, is het nu duidelijk dat dit er niet in zit.

In een kort telefonisch interview werden de leden van Coolhaven gevraagd naar hun teleurstelling en wat hun toekomstplannen zijn nu een financiëel succes niet is gerealiseerd. “Het is natuurlijk altijd teleurstellend als je muziek niet het succes heeft dat je had gehoopt”, zei zanger Tom. “Maar we blijven gefocust op onze muziek en we blijven proberen om onszelf te verbeteren en te groeien als band. We hebben nog altijd veel liefde voor muziek en we blijven doorgaan met wat we het allerliefste doen.”

De vermeende hit ‘Mijn Tijd Zal ’t Wel Duren’

Gitarist Jan voegde daaraan toe: “We blijven ook proberen om onze muziek te delen met zo veel mogelijk mensen, en we hopen dat we op den duur meer succes zullen hebben. Maar ongeacht wat er gebeurt, zullen we altijd blijven doen wat we het allerliefste doen: muziek maken en delen met onze fans.”

Bassist Marieke sloot af met: “We willen ook graag onze dank uitspreken aan al onze fans die ons steunen en blijven luisteren naar onze muziek. Zonder jullie zouden we niet hier zijn, en we blijven dankbaar voor jullie steun.”

Hoewel de leden van Coolhaven teleurgesteld zijn dat hun lied geen hit is geworden, blijven ze gefocust op hun muziek en blijven ze proberen om zichzelf te verbeteren en te groeien als band. Ze blijven hun muziek delen met zo veel mogelijk mensen en hopen op den duur meer succes te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *